• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/izosis
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=-905327477919
  • https://www.twitter.com/@izosisyalitim
  • https://www.instagram.com/izosisyalitim
  • https://www.youtube.com/@izosisyaltmsistemleri7726

Anasayfa


     MOMENTO TEK

   
Ürün Kodu : F-MT
Üretici : BETEK
Ürün Özellikleri
Filli Boya Momento Tek silinebilir ve yıkanabilir özellikte, yarı mat dokudaki renkleri ile dekoratif su bazlı silikonlu son kat iç cephe boyası.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Filli Boya Momento Tek  yenilikçi Aktif Silikon Teknoloji ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan yarı mat dokudaki renkleri ile dekoratif su bazlı VOC uyumlu silikonlu son kat iç cephe boyasıdır.

Geliştirilmiş yarı mat dokusu ile uygulandığı yüzeylere mükemmel pürüzsüzlük kazandırır. Geliştirilmiş yeni formülüyle, silinme ve sürtünmelere karşı dayanımı artırılmıştır. Sık kullanılan mekanlarda dahi güvenle kullanılabilir Aktif Silikon Teknolojisi ile Momento Tek yüzeyde oluşabilecek kirlere karşı üstün dayanım gücü kazandırılmıştır.

Defalarca yıkandıktan sonra dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve özelliklerini korur. Boyacı dostudur. Yüzeye hızla yayılarak, işçilikten tasarruf sağlar. Kolay uygulanır, sıçrama, damlama yapmayacak şekilde formüle edilmiştir. Kapatma gücü yüksektir. Uygulandığı yüzeyin nefes almasını sağlar. Uygulandığı yüzey ile mükemmel bütünleşir. Çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Su ile inceltilir, çevre dostudur. Uygulama sırasında rahatsız edici kokusu yıoktur.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Momento Tek, iç cephe eski-yeni boyalı/sıvalı tavan-duvar, alçı, macun,alçıpan, betopan, OSB, cam tekstili yüzeyler ve boyanabilir duvar kağıdı üzerine uygun astarlama işlemi tamamlandıktan sonra uygulanır. Momento Tek ürününden maksimum performans alabilmek ve boyanın kendine has doku ve parlaklığını yakalayabilmek için, ürünün saten alçı ve macun tarzı yüzey düzeltici ürünler ile hazırlanmış zeminler üzerine uygulanması tavsiye edilmektedir.

UYGULAMA

Uygulama yapılacak yüzey her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan arındırılarak sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek duruma getirilmelidir. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir. Gerekli yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır.

Eski boyalı (su-solvent bazlı) yüzeylerin tamamına hafif zımpara yapıldıktan sonra astar uygulamasına geçilmelidir. Bu yüzeylerde veya ilk defa uygulama yapılacak yeni sıvalı iç yüzeylerde Momento Dönüşüm Astarı veya Momento Pigmentli Astar kullanılmalıdır. Alçı, kireç, badana,gaz beton gibi emici ve tozuma karakterli yüzeylerde Momento Konsantre Astar veya Momento Şeffaf Jel Astar, tek kat olarak tarama ve perdahlama yapmadan uygulanmalıdır.

Kireç üzerine direkt uygulama yapılma-malıdır. Çok kirli yüzeylerde boyanın örtücülüğünü artırmak amacıyla 1 kat Kapatan leke örtücü boya uygulandıktan sonra, bir kat Momento Pigmentli Astar ile astarlanmalı ve bir veya iki kat halinde son kat boya uygulanmalıdır. Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir.

Momento Tek Boya Fiyatları

Toptan alımlarda Filli Boya Momento Tek fiyatları ve ödeme koşulları ile bilgiyi müşteri hizmetlerimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
REFERANSLAR