• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/izosis
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=-905327477919
  • https://www.twitter.com/@izosisyalitim
  • https://www.instagram.com/izosisyalitim
  • https://www.youtube.com/@izosisyaltmsistemleri7726

Anasayfa


     EXPERT UNIVERSAL ASTAR

   
Ürün Kodu : F-EX
Üretici : BETEK
Ürün Özellikleri
Expert Universal Astar Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı beyaz pigmentli astar boyadır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Expert Universal Astar Kullanım Alanları

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı beyaz pigmentli astar boyadır.

ÖZELLİKLERİ

Yüksek örtme ve aderans (yapışma) özelliği sayesinde boya ve zaman tasarrufu sağlar.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Mineral esaslı yüzeylerde ilk defa yapılacak boya uygulamalarından önce veya rengini kaybetmiş dekoratif  amaçlı renk değişikliği yapılacak eski boyalı iç, dış cephe yüzeylerinde ve sentetik esaslı boyalı yüzeylerden su bazlı boyaya geçişte astar olarak kullanılır.

UYGULAMA

Yüzeyler, temiz, kuru ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Tek kat uygulama yeterlidir. Uygulama esnasında yüzey ısısının +5°C ile 30°C arasında olmasına özen gösteriniz. Fırça, rulo veya püskürtme yöntemi ile uygulanır. Eski/yeni sentetik boyalı yüzeylerden su bazlı sisteme geçmeden önce ve ipek mat, yarı mat, parlak, su bazlı sistemlerde (astar uygulama öncesi) yüzeylerin zımpara ile matlaştırılması gerekmektedir.

Uygulama öncesi ve sonrasında 12 saat boyunca yüzey yağıştan ve dondan korunmalıdır (koruma örtüleri, ısı makineleriyle). +30°C üzerinde hava sıcaklıklarında uygulama yapılacaksa gölge olan cephelerde uygulama yapılmalı ve saat 11-16 arasında uygulama yapılması önerilmemektedir.

UYGULAMA

Uygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sağlam, astar ve son kat boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Boya yapılacak yüzeyler, her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan temizlenmeli ve gerekli yüzey düzeltme işlemleri yapılmalıdır. Beton, brüt beton ve yeni sıvalı yüzeylerde priz sürelerine uyulmalıdır (28 gün).

Expert Universal Astar Fiyatları

Toplu alımlarda  Filli Boya Expert Universal Astar Fiyatları hakkında detaylı bilgi ve teklif almak için lütfen müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Metal asam tavan uygulama hizmetlerimiz için bilgi alabilirsiniz

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
REFERANSLAR