• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/izosis
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=-905327477919
  • https://www.twitter.com/@izosisyalitim
  • https://www.instagram.com/izosisyalitim
  • https://www.youtube.com/@izosisyaltmsistemleri7726

Anasayfa


     SİLİKONLU GRENLİ DIŞ CEPHE BOYASI

   
Ürün Kodu : FWR-G
Üretici : BETEK
Ürün Özellikleri
Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikon katkılı, rulo ile uygulanan ve mercan rulo ile desen verilen,mat, yapı son kat, grenli dış cephe kaplaması
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Fawori Silikonlu Grenli Dış Cephe Kaplaması

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikon katkılı, rulo ile uygulanan ve mercan rulo ile desen verilen,
mat, yapı son kat, grenli dış cephe kaplamasıdır.

ÖZELLİKLERİ

Yüksek örtme gücüne sahiptir. Uygulandığı yüzeylere yüksek aderans (yapışma) gücüyle çok iyi tutunur. Atmosfer koşullarına, kirliliğe, U.V. ışınlarına, sürtünmeye dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeylere yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Su itici özelliği sayesinde suya karşı dirençlidir.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Sıva, beton, brüt beton, betopan, MDF, OSB, rengini kaybetmiş kendini taşıyabilen eski boyalı yüzeylere uygulanabilir.

UYGULAMA

Yüzey sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmelidir (28 gün). Gerekliyse yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır. Özellikle brüt beton yüzeylerde fazla gözenekli yapı olması durumunda bu yüzeyler mutlaka uygun macun ve astar ile kapatılmalıdır. Kaplama işlemi öncesi yüzey Fawori Dış Cephe Silikonlu Astar ile astarlanmalıdır.

Fawori Silikonlu Grenli Dış Cephe Kaplaması inceltilmeden yüzeye her türlü rulo veya püskürtme ile uygulanabilir. Son kat desen verme işlemi mutlaka kristal gözenekli mercan rulo ile yukarıdan aşağıya doğru tarama yapılarak tamamlanmalıdır. Farklı yönlü taramalar desen farklılıkları oluşturacağından, bu problemin boya yapılarak giderilmesi mümkün olmayacaktır.

Uygulama esnasında ve ürün kuruma süresi tamamlanana kadar ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olması ve her türlü yağış, çiğ ve dondan korunması gerekmektedir. Rüzgârlı havalarda uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır. 25°C üzerinde uygulama yapma zorunluluğu olan durumlarda saat 10.00-16.00 arası uygulama yapılması önerilmemektedir. Gölge olan cephelerde uygulama yapılması tavsiye edilir. Standart desen tutturmak ve malzemenin ani su kaybının önlenmesi için belirtilen bu gerekli şartlar sağlanmalıdır.

AMBALAJ

15L, 2.5 L

Fawori Silikonlu Grenli Dış Cephe Kaplaması Fiyatları

Fawori silikonlu grenli dış cephe kaplaması fiyatları için ambalaj seçimi yapabilirsiniz. Toptan alımlarda müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
REFERANSLAR