• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/izosis
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=-905327477919
  • https://www.twitter.com/@izosisyalitim
  • https://www.instagram.com/izosisyalitim
  • https://www.youtube.com/@izosisyaltmsistemleri7726

Anasayfa


     BRÜT BETON ASTARI

   
Ürün Kodu : FWR-BA
Üretici : BETEK
Ürün Özellikleri
Fawori Brüt Beton Astarı Brüt Beton yüzeyler için geliştirilmiş polimer modifiye reçine esaslı iç ve dış cephe astarıdır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Fawori Brüt Beton Astarı

Brüt Beton yüzeyler için geliştirilmiş polimer modifiye reçine esaslı iç ve dış cephe astarıdır.

ÖZELLİKLERİ

Brüt beton üzerine yapılacak alçı ve çimento esaslı sıva uygulamalarından önce yüzey aderansını artırmak amacıyla kullanılmaktadır.

UYGULANACAK YÜZEYLER

Brüt beton yüzeylere alçı ve çimento esaslı harç uygulanmasından önce uygulanır. Brüt beton duvar, kolon, tavan gibi yüzeylerde aderans arttırıcı olarak kullanılır.

UYGULAMA

Yüzey sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Varsa her türlü türlü kalıp yağı, kir, toz, gevşek tabakalardan arındırılmalıdır Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir.

Gerekliyse yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır. Fawori Brüt Beton Astarı pösteki rulo ile uygulanmalı ve uygulama sırasında belirli aralıklarda karıştırılmalıdır. Sıva ve Astar uygulamasına geçmek için yüzeyin tamamen kuruması gerekmektedir. Sıcak havalarda saat 10.00-16.00 arası uygulama yapılması önerilmemektedir. Gölge olan cephelerde uygulama yapılması tavsiye edilir. Uygulama esnasında ve ürün kuruma süresi tamamlanana kadar ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olması ve her türlü yağış, çiğ ve dondan korunması
gerekmektedir

AMBALAJ

12 Kg

Fawori Brüt Beton Astarı Fiyatları

Fawori Brüt Beton Astarı fiyatları için ambalaj seçimi yapabilirsiniz. Toptan alımlarda müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
REFERANSLAR